Friday, June 28, 2013

Hyvin huonoja uutisia

Meillä on hometta :(Nyt ei jaksa kauheasti kirjoittaa muuta, enkä paljoa osaakkaan vielä sanoa, pidän asiasta kirjallista paperimuotoista päiväkirjaa. Voin alkaa kopioimaan sitä tänne sitten jossain vaiheessa kun tilanne selviää. Talo ei ole tällä hetkellä asumiskiellossa tms, eikä omaisuudesta ole tarvinut hankkiutua eroon. Mutta ehkä kuvat kertovat teille enemmän kun tuhat sanaa. Hometta on myös toisessa huoneessa yläkerrassa. Nämä on aiheuttanut pitkällinen patterivuoto.3 comments:

 1. Niin,

  Jos valuma-alueella ei ole muovia tai betonia, niin näyttäisi kuitenkin ihan paikalliselta.

  Olen itse ajatellut että jos vesi tulee ylhäältäpäin on se parempi estää ja korjata kuin alhaalta päin maasta hydrostaattisesti nouseva.

  ReplyDelete
 2. Mikäli hometta ei ole paljon, on rakenteiden tuuletus järjestettävä oikealla tavalla ja laitettava nykyisin saatavilla olevaa homemyrkkyä joka tappaa jo olemassa olevan kasvuston ja ehkäisee uuden kasvuston. Luonnollisesti rakenteet korjattava mikäli vauriot ovat pahat.Lattian purkukuvaa katsellessani ihmettelen tervapaperin puuttumista lattialautojen ja koolinkien välistä, sillä se ehkäisee vedon sekä lattialautojen narinan. Tasaa myös mahdollisia ilmankosteuden vaihteluita. Paska juttu joka tapauksessa.

  ReplyDelete
 3. Kiitokset kommenteista ja palautteesta....Juu nämä ei varmaan ole talon ainoat ihmeellisyydet. Onneksi saadaan apua ilmeisesti asiantuntevalta taholta, jotka tutkii tämän talon läpikotaisin...mutta siitä tulevaisuudessa lisää.

  ReplyDelete