Saturday, July 6, 2013

Pientä korjailua...

Niin, täytynee varmaan tehdä pientä fixausta blogin kuvaukseen, yms, koska tästä varmaan kehkeytyy varsinainen hometaloblogi tulevaisuudessa.

Toistaiseksi asioista täytyy olla hieman suu supussa, kun katsellaan vastuita yms, mutta tulen tulevaisuudessa julkaisemaan pitämäni kirjallisen päivä/muistikirjan kokonaisuudessaan. Ehkäpä joku saa apua hometalonsa kanssa siitä.
 

Voin tässä vaiheessa kertoa sen, ettei edistystä ole tapahtunut. Edes vakuutusyhtiö ei ole vielä ilmoittanut päätöstään meille, vaikka sanottiin että viikossa saattaisi tulla (viikossa tutkimuksesta). Terveystarkastajan viljelytuloksiin olisi vielä noin 1,5 viikkoa. 

Mies teki pukuhuoneeseen meille nukkumatilat, sopu sijaa antaa, vai...

No ehkä pahimmasta alkukaaoksesta on selvitty, eilen siivosin oikein kunnolla tuon pukuhuoneen, ja pistin pari taulua seinään...kaipa siellä nukkuu :) Nyt olemme yrittäneet olla ulkosalla ja kyläilemässä mahdollisimman paljon. Ollaan siis oltu nyt 3.päivää kotona pojan kanssa.


Ihanaa jotenkin, kun lapsi suhtautuu muutoksiin niin hyvin, nukkuu siis pukuhuoneessa matkasängyssä ihan yhtä hyvin kuin omassa huoneessaan, ja poikaraukka selittää vaan "ei voi mennä (huoneeseensa), homeessa, tehää remppaa" :D 

Itselläkin jotenkin tuossa meni uusiksi koko pakka, kun kuulin pikkuserkkuni saaneen aivoverenvuodon. Mitä yhdellä hometalolla tai muulla rahajutulla on väliä...me ollaan sentään terveitä ja saadaan elää. Muu on ihan toisarvoista. 

Tässä muutama kuva evakkoreissultamme:                  Mummon lähipuistoissa oli kivaa, ja oltiin siellä varmaan joka päivä :)

 

Poliiii-iii-si - minne sinä meet....nää pitäis olla kyllä kaupassa laittomia nää lasten pelit ja vehkeet. Aina kauhee huuto molemmissa tapauksissa - jos niihin ei päästetä, tai jos niihin päästetään ja sitten pitäiskin lähteä... :)


 

                           Uimarannalla, uinni jälkeen eväät maistuu!

 
                                                                  American diner :D
Alemmat kuvat Pirttikallion kotieläinpihalta, se on ihana paikka, kannattaa tutusta, ks. google! 5e sisään ja kauheesti ihania, kesyjä elikoita ja kiva leikkipaikka lapsille. Me like!


 
 
 

2 comments:

  1. Vastuukysymyksissä kannatta pitää puolensa vaikka ongelmaa ei ole välttämättä pystynyt toteamaan osto/myyntihetkellä. Niitä on nimittäin ostajan kannalta onnellisesti päätyneitä tapauksia, joissa homeongelman on todettu johtuneen virheellisestä rakennustavasta (ja näissä ongelma on ollut "piilossa" ja havaittu vasta remontin yhteydessä kun paikkoja on purettu). Ei siis kannata tyytyä heti ensimmäiseen (kielteiseen) päätökseen vaan pitää viedä juttu ylemmälle taholle.

    Voimia kuitenkin teille, tiedän että toi on tosi raskas tilanne.

    ReplyDelete
  2. Joo, mä en luovuta ennenkuin sydänkäyrä on suora!!!

    ReplyDelete