Saturday, June 22, 2013

Jussiterkkuja!

Juhannusta täällä vietellään kaksin miehen kanssa! Perheen juniori lähti mummolaan peräti kolmeksi yöksi "Hurraa!!" - huutojen saattelemana, eli ei tehnyt tiukkaa jättää hoitoon. 

Juhannus meni tosi rauhallisesti, minä join 1,5 siideriä ja mies 6 kaljaa :) Ollaanko me tultu vanhoiksi, häh! 


Meillä on muutes jotakin uutta. Kyllästyin entisten asukkaiden vanhoihin tuoleihin josta tuli melkein takapuoli läpi, ja tässä nyt sitten nykyinen "patiomme"

 
 
 Mielestäni tämä on tosi ihana,  eikä enään yhtään huomaa, että terassikin "vähän" hilseilee....
 Tämä ei ollut ihan oikeaoppinen saunavihdan teko kai, mutta harvennettiin samalla pusikkoa tontilta!
Grillailut käynnissä, ja hyvää tuli. Vaikka meillä ei kyllä kauhean eksoottisia eväitä ollut, ihan vaan chili-sulatejuustowilhelmiä, pekoniin kääräistyjä herkkusieniä sekä perunasipulinyyttejä joissa oli tuorejuustoa :) Lisänä oli salaatteja.

 

Pitihän sitä illallakin jaksaa, Lidlin jätskit on ihan parhaita (ainakin Mövenbicin jälkeen)


 
 VIHDOIN korkattiin miehen mulle vuonna 2011 joululahjaksi ostettu aikuisten peli (...siis ei SEMMONEN peli, vaan niinkun taktiikkapeli...öhh..), Mallorca! On muuten ihan mielettömän hyvä peli! Niin, ja ratkaisin muuten sen meidän "puuttuvat kaihtimenkiinnityssysteemit"-ongelman, josta ehkä joskus taannoin mainitsin...Ripustin vaan kaihtimet nyt noin verhotankoihin, ja kas, aloin nukkua paljon sikeämmin. Onhan ne aika tyhmän näköiset, mutta ulkoa päin ei huomaa mitään :D
 Sorry, ylläolevassa roikkuu vielä mun juhlakolttujakin x( Haluun sen vaatehuoneen....


Niin ja jättiputkitalkoot olisi tulossa...Niistä lisää seuraavassa postauksessa. Toivon mukaan teillä kaikilla lukijoilla oli ihana ja mieleenpainuva juhannus! Oli se sitten yhden, ei yhdenkään tai kahdenkymmenen janojuoman kera....

1 comment:

  1. Noi ulkokatokset (ja varsinkin hyttysverkolla varustetut) ovat hyvä keksintö, varsinkin kun ne eivät ole missään hinnan kiroissa.

    ReplyDelete