Monday, June 3, 2013

Karvoille kyytiä vaiko ei? Buzzadortestaajana; Veet Easy Wax ja Precision Wax&Care
Taas kerran minua muistettiin Buzzadorilta kivalla paketilla. Tällä erää testiin pääsivät siis juuri kesään sopivat jutut, eli karvanpoistotuotteet!


Pakkauksessa oli testattavaksi kaksi eri juttua, plus kavereille jaettavaksi testiin vahaliuskoja, esitteitä ja alennuskupunkeja.

Veet Easy Wax        

                - on sähkökäyttöinen vahausmenetelmä

- Tuotteella luvataan saavutettavan ammattilaistason tulokset kotioloissa

              
- tehoaa jopa 2 mm pituisiin karvoihin ja irrottaa karvat juurineen heti ensimmäisellä vedolla

- mehiläisvahaa sisältävä vaha kosteuttaa ihoa ja tekee siitä täydellisen sileän jopa neljäksi viikoksi
Weet Precision Wax&Care:
 

-Ei kuivata ihoa, pitkäkestoiset tulokset

- kehitetty ihokarvojen poistamiseen erityisesti kasvoilta

- helppokäyttöinen putkilo, jolla saa täsmälleen sopivan määrän vahaa kulmakarvoihin, tai mihin vahaa haluaakaan, esimerkiksi ylähuulen päälle

- Aftercare Cream-voide rauhoittaa

Aloitin kokeiluni melkoisen jännityksen saattelemana. Kerrottakoon nyt fakta, että käytän höylää normisti. Olen kerran aiemmin vahannut ja se mielestäni sattui. Lisäksi olen yhden kerran epiloinut, ja se oli aivan karmivaa (tyhmänä menin ostamaan sen laitteenkin, tuolla se pölyttää nyt kaapissa...). Lisäksi olen myös kokeillut pullollisen verran karvanpoistovaahtoa, mikä hangattiin sienellä pois, ja sen mukana lähtivät myös karvat. Tämä menetelmä oli ihan ok ja kohtuullisesti toimiva, mutta höyläys on vaan niin paljon siistimpi ja nopeampi toimenpide!
 
No, ekana lähti kokeiluun kasvoille tarkoitettu tuote. Annoin tarkoituksella kulmakarvojeni rehottaa ennen testiä. Valitettavasti en onnistunut saamaan tarpeeksi hyviä lähikuvia jotta voisin julkaista "ennen ja jälkeen"-tyylisen otokset. Tosin siinä ei olisikaan paljoa eroa.
 
Lämmitin ohjeen mukaan vahapään kuumassa vedessä 
 
Tämän jälkeen sitten kävin ekana kulmakarvojen kimppuun, myös huulen päällä olevaan aavistuksen tummempaan nukkaan oli tarkoitus koittaa tätä. 
 
Mutta kappas, vaha ei vaan oikeasti irroittanut ei-toivottuja karvoja! Kolme kertaa vahasin, ja sitten kyllästyin, kun muutama karva edelleen oli vahatulla alueella. Huoh. Lisäksi puuha oli melkoista näpräämistä. Pinseteillä olisin tosiaankin ollut valmis jo aikaa sitten. Onneksi sentään kulmani eivät alkaneet punoittaa. Plussaa rauhoittavasta voiteesta. Tämä siis ei toiminut kulmiin, mutta huulen päältä kyllä nukka irtosi. Antaisin arvosanaksi 3/10. Toimii siis todella ohueen nukkaan, ei ainakaan meikäläisen kulmille,
 
 
Seuraavana laitoin vahauslaitteen lämpenemään.
Pakkauksessa luvattu 20 minuutin lämpenemisaika ei riittänyt alkuunkaan, 40min on lähempänä totuutta. Vahaus itsessään ei kauheasti sattunut (onkohan synnytys muuttanut mun kipukynnystä, hehe). Mutta ei se myöskään toiminu! Kolme eri kertaa vahasin, ja aina sama tulos, karvoja jäi.
Siis todella, todella huono tuote, lisäksi sääret jäivät tahmaisiksi vahasta. Tässä kuva "jälkeen" jalasta :
En sanoisi kauhean hyväksi tulokseksi. Antaisin tälle 1/10...se yksi pojo tulee laitteen muotoilusta, se oli miellyttävä ja ihan nätti. Mutta se nyt ei valitettavasti riitä. 
 
Tosi harmillista, mutta tämä tuote ei minulla toiminut. Olisi kiva kuulla jos jollakulla muulla tämä toimii. Ihan kyllä ohjeiden mukaan käytin, eikä mulla mitkään luolanaiset karvat sentään ole :D 
 
No, mutta nyt pitää ruveta töihin. Poika on hoidossa ja mulla olisi koko talo siivottavana. Ajattelin vielä alkaa hinnoitella tuotteita kirppikselle, ajattelin nimittäin varata pöydän lähipäivinä! :) Ekaa kertaa elämässäni!


No comments:

Post a Comment