Friday, October 12, 2012

Jotain ihan muuta kuin muuttoa...

Hallelujaa, mä olen tehnyt ja ajatellut muutakin kuin muuttoa! Rasti seinään....
Illan aiheeni koskee nimittäin tällä erää buzzauskampanjaa, johon olen osallistunut jokusen viikon ajan. Aiheena on Airwick tuoksutikut  :)


Ellei joku vielä tiedä, mikä on buzzador, niin buzzador siis testaa ilmaiseksi erilaisia tuotteita ja joskus palveluitakin, ja jakaa ystäville ja tutuille myös kokeiltavaksi näytteitä :)
Lopuksi täytetään raportti "buzzauksesta", ja sepä sitten olikin lyhykäisyydessään siinä. Itse olen tämän vuoden aikana ollut neljässä kampanjassa - tässä, Piltti maitojuomissa, Nestlen mannavanukkaissa ja Purinan kissanruoissa (en kyllä syönyt niitä itse vaan kissat söivät... Niin innokas en näiden testailujen suhteen sentäs ole. Vielä. )
Jos kiinnostaa liittyä niin tässä linkki: Siirry sivulle! kun rekisteröityy tällä linkillä, niin minun mahdollisuuteni päästä kamppikseen parantuvat  :)

                                                                   
Eli airwickin tuoksutikkuja tuli kahta eri tuoksua minulle, ja monta pakettia kavereille jaettavaksi.
Tuoksutikkupakkauksessa on pullo joka sisältää eteerisiä öljyjä, ja tuoksujen nimet ovat Midnight Blackberry & Vanilla Silk ja Cool Linen & White Lilac. Nimet kyllä olivat aikalailla omituiset, kuka tuollaiset nimihirviöt nyt muistaisi ikinä....Hieman turhaa kikkailua ehkä mielestäni.
Ohjeessa sanottiin: "Asettaessasi puutikut maljakkoon, ne joutuvat kosketuksiin öljyn kanssa ja tuoksu leviää huoneeseen. Laittamalla kaikki puutikut maljakkoon kerralla saat voimakkaamman tuoksun – vähentämällä tikkujen määrää tuoksu jää hieman miedommaksi. Tuoksutikkuja voidaan käyttää kaikkialla kotona – juuri siellä missä haluat luoda luonnollisen tuoksuelämyksen. Tuoksu säilyy jopa 4 viikkoa. "


Ainakin minun nenäni mukaan tuoksu oli kolmella tikulla TOSI voimakas, ja jouduin siirtämään pullon pian kaapin päälle. Tuoksu on kyllä kestänyt mielettömän hyvin, ja molemmat tuoksut ovat tosi hyviä ja miellyttäviä. Pullo on ihan nätti ja sopinee moneen sisustukseen.
Hieman arvelluttaa 5e:n hinta kyllä, että ostaisinko tämän kaupasta, jos 5e:a maksaisin raikastimesta joka kuukausi...No, tosin luulen että tuoksu kestää pidempäänkin, meillä ei ainakaan osoita laantumisen merkkejä!
Tässä kampanjassa oli myös valokuvakilpailu. Arvatkaa millaisen kuvan sain tämän kaaoksen keskellä napattua??!


Haha, eteerisenä taustana toimii television pahvilaatikko!!! Enjoy! Varma voitto....

2 comments:

  1. No niin, ei kai sen nyt niin väliä ole jos yhden illan ottaa vapaaksi muuttohommista. Tuoksut ovat kyllä ihan hyviä olemassa kunhan kohtuudessa pysytään. Eräällä tuttavallani (nainen) on touhu lähtenyt lapasesta. Hänen talossaan leijuu sellaiset aromit, että jo parinkymmenen minuutin päästä on huono olo ja siitä kun mennään vielä n. puoli minuuttia eteenpäin, alkavat hallusinaatiot. Kuvahan on ihan hyvä, suorastaan erinomaisen hyvä.

    ReplyDelete
  2. Hihi, juu tulee ihan lapsuus - ja teiniajat mieleen, kun joskus oikein itseäkin hävetti mennä bussiin kun tuli aina "vähän" hulautettua kaikenlaisia hajuvesiä....Pohjanmaan kautta..no ei onneksi sentään suuhun, mutta varmaan kaikkiin muihin paikkoihin kyllä.

    Joo, en tiedä oisko ollut vielä parempi kuvata se hajustepullo noiden jätesäkkien ja pahvilaatikoiden päällä...ainakin olis ollut erilainen :D Muistaakseni siinä haettiin kylläkin jotain kaunista ja eteeristä. No kauneus ja kauheushan on katsojan silmässä....

    ReplyDelete