Thursday, October 11, 2012

7 päivää aikaa pakata

Metsästettiin muutama pahvilaatikko Ronin kanssa tänään. Se on nykyään helpommin sanottu kun tehty, koska useissa kaupoissa laatikot hävitetään todella nopeasti, tai tavarat tulevat muovisissa kuljetuslaatikoissa.

Onneksi Intersport ja K-kenkä vastasivat rukouksiimme, ja hipsin kotiin muutaman jättilaatikon kanssa. Vectraan ei mahtunut valitettavasti enempää, mutta kuulema Intersportissa on isoja laatikoita "melkein aina" ja K-kenkään tulee maanantai-aamuisin.

Noita pahvilaatikkoja etsiskelin jo pari kuukautta sitten, eritoten jättimäisiä sellaisia. Tarkoitus oli silloin tehdä jotakin tämän kaltaista:
Kohtahan mulla on laatikkoja, josta valita :) Jospa vaan aloitan leikkimökkiprojektin vasta muuton jälkeen. Tosin joku tällainen houkuttelisi vielä enemmän (tosin enemmän poikaväreillä...)


Tuo olisi niin hieno! Tosin, en nyt tiedä tarvisiko sen olla niin poika-väritystä...Nimittäin löysinpä tuossa viikonloppuna vanhan My little pony-taloni, ja kas, nyt poneilla on innokas syöttäjä ja harjaaja.... ;)


Ps, ah tuo valkoinen hää-poni oli yksi mun parhaimpia lahjoja pienenä :) Sillä oli huntukin, mutta se on vuosien saatossa hujkkunut, onneksi ponin hääkakku löytyi ponitalosta! Sitä Roni on myös syöttänyt ahkerasti muillekin poneille...

3 comments:

  1. Ne on tuiki tarpeellisia nuo pahvilaatikot koska ne on helppo hävittää käytön jälkeen polttamalla. Muistaakseni hyvin varustetut rautakaupat myyvät ns. muuttolaatikoita (pahvia, itse taitellaan kasaan kotona) eivätkä ne ole hinnan kiroissakaan. Niitä on ainakin joskus ollut markkinoilla. Taitaa saada kauppoja paremmin pikku firmoista joihin tulee tavaraa miltei joka päivä ja jotka mielellään antavat niitä etteivät joudu itse hävittämään. Kannattaa mennä rohkeasti kysymään kun turhauttavaa niistä on maksaakaan (rautakaupat). Onnea nyt pahvilaatikoiden metsästyksee ja ennen kaikkea sitä jaksamista.

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Juu, biltema ainaskin myy niitä ja Ikea...Tosin ainakin viimeiseks mainitun kanssa voi käydä niin, että jos lähtee sieltä vaan pahvilaatikkoja hakemaan, niin tulee lisää pakattavaa myöskin mukana...:D Aina sieltä jotain on pakko ostaa, vaikken ole niin kauhean hurmaantunut Ikeaan, ennemmin ostaisin jonkun vanhan kalusteen..mutta tuo hintapolitiikka tulee usein vastaan....

    ReplyDelete
  3. Sehän se on, tosin en arvosta hek. koht. niitä Ikean (enkä muidenkaan vastaavien) lastulevy - liimavirityksiä mutta onhan ne täyspuuta olevat kalusteet aivan helvetinmoisissa hinnoissa. Nimim. kyllä meiltäkin Ikeaa löytyy

    ReplyDelete