Friday, November 29, 2013

Vanishia testaamassa

Jälleen kerran on ollut mukavaa olla buzzador -
Sain tuossa noin kuukausi sitten ison laatikollisen testattavia tuotteita, ja 10 pussia jaettavaksi tuttaville ja ystäville Vanishia. 

Varmaan kaikki ihmiset joskus saavat tuta mitä on tahranpoisto - sinkuilla punaviinitahrat ja huulipunanjäljet kauluksissa, urheilijoilla hiki-,ruoho-, -yms  tahrat...Meillä perheellisillä...Noh...
Itselläni on ollut joskus Vanishia aiemmin, mutta sen ostamisesta oli vuosia. Silloin en vakuuttnut sen tehosta, ja lisäksi nestemäistä tahranpoistajaa oli tosi ärsyttävä käyttää - purkin korkkiosalla olisi pitänyt hieroa tahraa, ja minua aina ärsytti sotkea kädet tahranpoistoaineeseen, ja sitten huuhdella limainen korkki, ja tunkea hyllyyn vettävaluva kanisteri Vanishia....Eli siis, ei ollut kovin positiivinen ensivaikutelma.

Minulle lähetettiin testiin tahrojen esikäsittelysuihke, Crystal white jauhe valkoiselle pyykille ja valkoisten vaatteiden tahranpoistoon, tavallinen vanish pink-jauhe (tavalliselle ja valkoiselle pyykille, kaikkiin lä'mpötiloihin) , ja oxi action extra hygiene- jauhe, joka on esimerkiksi lasten vaatteille passeli. Sen väitetään poistavan vaikeimmatkin tahrat, ja lähes kaikki bakteerit.


Infosta selvisi, että Vanish on Joutsenmerkitty, Allergia-ja astmaliiton suosittelema sekä hajusteeton. Tämä oli minulle aivan uutta tietoa, en tosiaankaan ole edes kuvitellut että nämä olisivat etenkään Allergia- ja astmaliiton suosittelemia. Se on erittäin hyvä. Muutenkin kampanjainfo oli ihan hyödyllinen, mutta varsinaisia valmistus-ainesosia en löytänyt, enkä myöskään tietoa että mihin jätteeseen tyhjät astiat näistä kuuluvat?


No, ensimmäinen testi vanhoilla tahroilla ei ollut kovin mairitteleva. Ei ollut vaikeaa löytää pyykkikoreistamme sopiva testikappaletta. Päätin ottaa valkoiset housut, joissa oli vanhoja tahroja, plus pari päivää pyykkikorissa muhineita kastiketahroja. Kuvat puhukoon puolestaan:


 Tämä on siis tahrojen esikäsittelysuihke, jota laitoin noille aika mojoville tahroille.....


Tässä pesun jälkeiset tulokset, ei kovinkaan hyvin siis lähteneet vanhat tahrat, tai uudemmatkaan....
Seuraava potilas; nokinen hanska! Tätä on käytetty meillä kuuman uuninluukun avaukseen. Tällä kertaa kokeilin esikäsittelysuihketta, sekä tavallista, jauhemaista vanishiä suoraan tahralle, sekä pesuaineen joukkoon....
 Onhan tuo nyt valkoisempi, muttei mikään huima tulos kyllä tälläkään kertaa....Ja nyt lämpötilakin taisi olla jopa 60 astetta.

Sitten, monelle tuttu tahranpoisto-ongelma: Kellastuvat kainalot (tai paidankaulukset). Tällä kertaa kokeilin valkaisevaa, siis whitea.


Nojoo, ei kauhean vakuuttava siis tämäkään.


Viimeisenä tein Vanishin oman suosituksen mukaisen tahratestin, eli sotkin kaikenlaista vaikeaa tahraavaa ainetta paketin mukana tulleeseen kangastilkkuun. Sotkin siihen voita, ketsuppia, kuulakärkikynää, sinappia ja kahvia. 
Juu, eli haaleat jäljet jäivät esikäsittelystä (välittömästä sellaisesta) huolimatta tuosta kuulakärkikynästä. Pakko kyllä yhteenvetona sanoa, etten itse ostaisi vanishia, koska sappisaippua on toiminut meillä paljon paremmin tahroihin, ja lisäksi se on edullisempaa.
Oli kuitenkin kiva päästä testaamaan tuotetta, tietää ainakin mistä puhuu! :)

Ja vielä se vanha mainostus; jos haluat päästä testailemaan ihan täysin ilmaiseksi tuotteita, rekisteröidy ihmeessä Buzzadoriksi! Itse olen vuosien saatossa maistellut mm. Fantaa, purkkaa, tuorejuustoja, pizzoja....Ja testannut esimerkiksi kissanruokia kissoillani, ja hammastahnoja :)

Jos haluat kokeilla, niin kätä tätä linkkiä: www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=anish>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=anish (minun tunnukseni on anish, sitä ehkä kysytään suosittelijana. Saan itse siitä hieman lisäpisteitä, jos joku rekisteröityy minun kauttani testaamaan tuotteita Buzzadorina).


#vanishtestisyksy #vanishoxiaction #buzzador

No comments:

Post a Comment