Monday, February 3, 2014

Hiljaisuuden katkaisu

Heipä hei vaan kaikille, tässä menikin sitten melkein 2kk hiljaiseloa blogin suhteen vietellen. Voisinkin heti alkuun kertoa tärkeimmät, eli edistysaskeleet:

Olemme reklamoineet edellisiä omistajia, ja he ovat vastanneet reklamaatioomme, en tiedä kuinka tarkasti voin kertoa sisällön, mutta sanotaanko näin, että eivät myönnä mitään eivätkä ole mielestään vastuussa.

Raporttimme teki siis uusi henkilö, sen teossa ei mennyt kauaa, vaan saimme sen todella nopeasti käsiimme. Uusia näytteitä otettiin mm. alapohjasta. Siellä ei löytynyt mikrobeja, mutta pientä viitettä oli, että jossain päin alapohjaa voisi olla jotakin. Emme kuitenkaan lähde avaamaan rakenteita enempää, vaan keskitymme nyt yläkertaan ja välipohjaan.

Tämän jälkeen tulikin pieni sähläys ja väärinkäsitys, jonka oikomisessa meni parisen viikkoa aikaa. Lopputulos oli se, että sama henkilö teki nyt kuitenkin meille myös kustannusarvion. En uskalla summaa tässä kertoa, koska sitä ei ole saatettu vielä edellisten tietoon, koska meidän pitää laskea omat työtuntimme purkamisen suhteen, nyt se on laskettu laskelmaan käyttäen ammattilaisia. Yritän saada laskelman tänään valmiiksi.

Olotila?
Yhtenä päivänä hyvä, sitten taas todella ahdistunut. Yritän olla ajattelematta "jos"-tyyppistä ajattelumallia...eli jos olisimme valinneet toisen talon, jos olisimme arvanneet, jos olisimme tehneet niin tai näin....Jossittelu vie vaan turhaa energiaa.

Mikrobivauriot on saatu varmaan kuriin aikalailla hyvin. Meillä ei ole ollut oireita nyt, mies on ollut kyllä kipeänä ja poskiontelot täynnä räkää, mutta kyllä yksi flunssa talvessa on normaalia. Minä ja poika olemme olleet terveitä. Olemme edelleen nukkuneet pukuhuoneessa. Edelleenkään vesikierto ei ole päällä, ja meillä on nyt yhteensä 5 patteria lämmittämässä. Palautuksia sähköyhtiöltä tuli 1300e, kaikki menee hometalosta aiheutuvien kulujen hoitoon. Jouduimme ottamaan raporttia varten joustoluottoa, se maksoi 2700e. Asianajanjan lasku lienee nyt samaa luokkaa, vakuutuksemme astuu voimaan vasta kun olemme saaneet SUMMANKIN toimitettua edellisille!!! Pohjolan mukaan ei riitä pelkkä tiedoksianto!

Että tällaista pyöritystä. En jaksa nyt kirjoittaa enempää, tuntuu taas liian raskaalta tämän kaiken ajatteleminen.

No comments:

Post a Comment