Wednesday, February 5, 2014

Muuta elämää

Tässä tosiaan meni blogihiljaisuudessa joulu ja uusi vuosi. Voisin muutaman sanan tallentaa siitä, millaisia juhlia meillä vietettiin. Tämä oli meidän toinen joulumme ja toinen uuden vuoden viettomme täällä talossa.

Kaikesta huolimatta oli helppo virittäytyä joulutunnelmaan tänä vuonna. Oikeastaan helpompaa kuin viime vuonna. Meillä oli paljon aihepiiriin liittyviä tapahtumia marras-joulukuussa, kuten....

Lasten pikkujoulut kaverini luona :) Leivottiin & koristeltiin pipareita, syötiin herkkuja ja jaettiin yhdet pikkujoulupaketit.
MLL:n kerhon pikkujoulut, jotka järjestettiin nyyttärihengessä. Oli paljon herkullista syötävää, me toimme joulutorttuja. Lisäksi siellä leivottiin myös pipareita. Myös tässä juhlassa jaettiin kaikille pikku-paketit, Roni sai lasten cd:itä :)

Tässä taas oli vuoden viimeinen perhekerho/kahvila, jossa oli jouluisen purtavan lisäksi myös kiva esitys, ja adventtikynttilöiden sytytys.

 Tässä ollaankin jo kolmea päivää ennen aattoa mieheni perheen jouluaterialla :) Sielläkin sai 5 pakettia, noin vähän ennakkoon. Paketeista paljastui lumilapio, kirja jossa opetellaan numeroita ja muuta hyödyllistä, ja Nosse Nosturi, angry birds ja karkkia :)
Voisin ensi postauksessa kertoa muutamin kuvin ja sanoin joulusta ja uudesta vuodesta :) Tulee muuten aika pitkä juttu, tätäkin olen kirjoitellut koko päivän, kun on tuo pieni "häirikkö" kotona...Ja piti käydä välissä muskarissa ja hakea auto huollosta :D

No comments:

Post a Comment