Thursday, December 12, 2013

Eteenpäin elävän mieli!

Meillä on tapahtunut nyt isoja harppauksia eteenpäin talon suhteen. Saamme laskelmat hirsitöistä sunnuntaiksi, kiitos vaan eräälle blogissa vieraileelle henkilölle vinkistä tämän yrityksen suhteen. Aivan mielettömän nopeaa palvelua, ja todella ystävällistä, ja maanläheistä. Mä olen niin onnellinen.
Kerron sitten myöhemmässä vaiheessa tästä lisää, ja varmaan yrityksen nimenkin saa mainita, mutta jos joku tarvitsee tietoa kipeästi jo nyt, voi kommentoida tähän postaukseen sähköpostinsa niin voin laittaa sinne tietoa.


Meilllä vaihtui myös raportintekijä. Edellinen "asiantuntijahan" ei saanut mitään aikaan muutamaan kuukauteen. Vielä muutama viikko sitten väitti saavansa, jos vaan hankimme itse hirsitöistä arvion muualta. Asianajajamme painostettua tätä miestä hän kertoikin, ettei ehdikään tehdä koko arviointia vielä aikoihin, kun kuulema oli niin iso asiakas jolla homma kesken....Me emme siis olleet tarpeeksi tärkeitä.


Voin sanoa, että olen kyseiselle ihmiselle todellakin käärmeissäni, ja toivon mukaan hän ei lähetä laskua niistä parista kerrasta kun täällä lkävi, koska emme koskaan saaneet kustannusarviota, jonka olimme tilanneet.

Lisäksi oli vielä käynyt pieni sekaannus. Me luulimme, että kustannusarvio riittää, mutta lisäksi täytyy olla myös sanallinen arvio vaurioista. Onneksi mahtava ja tarmokas asianajajamme oli löytänyt meille toisen asiantuntijan pikavauhdilla, ja hän lupasi tulla jo huomenna (lauantai!) paikalle. Toivottavasti saisimme häneltä pian raportin, ja asia saataisiin etenemään. 

Tänään muuten kylmän eteisen katosta alkoi tippua vettä. Ja eikun lisää reklamoitavaa? :( Koska nämä loppuu....Ton jutun on ihan pakko liittyä tuohon kuistin yllä olevaan parvekkeeseen. Varmaan koko paska on paras purkaa pois, siis parveke, ja katsoa mitä tuon kuistin katto on syönyt.

1 comment:

  1. Voi vastus mutta toivotaan että ne teidän ongelmat pikku hiljaa alkaisivat vähenemään. Jaksamista, sitä tuo teidän tilanne vaatii.

    ReplyDelete