Saturday, February 2, 2013

Pikaista päivitystä

Kotona jälleen, kera buranan ja kipujen, parin vielä purkamattoman kassin...niin ja tän kanssa                                    
Eli vectra sai lähteä juuri sopivasti ennen leimaa, ja noin 10 autoa koeajettuamme päädyin tähän ratkaisuun - Seat Alhambra. Kyseessä on siis 7-paikkainen tila-auto, ja sillä on kopiosisaria kaksin kappalein, Fordin Galaxy sekä VW:n Sharan.

Olin erittäin epäileväinen ko yksilöä ja mallia kohtaan, sanoin että mitään  ALEJANDROJA en lähde katselemaan...noh, sitten jotenkin aloin harkitsemaan, että jospa sittenkin...no, kokeiltuamme erinäisiä fordeja (myös galaxy, jossa oli jotain todella outoja hajuhaittoja josta alkoi päänsärky 10 minuutissa...muuten hyvä..), audia, hondaa, VW poloa, päätin että koitetaan nyt se Seattikin niin ei jää mietityttämään.


Kilometrejä oli vain 220t, ja ajomukavuus oli tosi hyvä, ja kokoa piisasi...ainut miinus äkkiseltään oli keskuslukon reistailu. Kyytiin mahtuu vaikka pieni poni.


Samaan hötäkkään tässä vaihtobuumissamme vaihtoi mieskin citikkansa bemuun, semmoiseen vanhahkoon, jossa on kuitenkin kaikki mahdolliset herkut, ja vihdoinkin myös viisi paikkaa, että päästään koko perhe liikkumaan talouden molemmilla kaaroilla. Se on kyllä varusteiltaan niin ihana, voisin ottaa tohon seattiinkin "aika" paljon niitä kivoja varusteita sieltä....kuten peruutustutka missä kääntyy peilit oikeaan asentoon kun laitat vaihteen päälle... :D ja vakkari olis kiva kanssa. Se tosin tulee varmaan hankittua muuteskin, jos Mr Alejandro on yhtä hyvä kun mä toivon, uskon ja luotan sen olevan!


Mutta nyt särkee saakelisti. Huomena mulla olis jaettuna Pepponelta saamani blogitunnustus (KIITOS!), ja pitäisi myös buzzata pitkästä aikaa....Buzzadorilta
sain siis kotiini testattavaksi LU:n Belvita-aamupalakeksejä, ja sitten pitäisi kertoa niistä rehellinen mielipide kaikelle kansalle....No, sen tulette saamaan :D

No comments:

Post a Comment