Monday, February 18, 2013

Buzzadortestausta- Belvita!
Tässä siis tulee tiukka raportti LU:n Belvita-aamupalakekseistä, uskallan sanoa viimeistä pakettia mutustaessani, että tuotteet ovat taatusti testattu puolueettoman raadin toimesta ;)

Ensinnä maistoimme vilja/maito-keksejä, joista löytyy B-vitamiinia ja kivennäisaineita. Nämä keksit olivat kategoriaa "ihan ok", paitsi pikkupojan mielestä ihan superhyviä


...kuten kuvasta näkyy...Vilja-maitokeksien hyvä puoli oli se, että niistä ei jäänyt sellaista keksinrouskutushimoa, joka usein ainakin allekirjoittaneelle jää päälle maistettuani jotakin täytekeksiä tai muuta vastaavaa. Ne ovat hyvä eväs käsilaukkuun - itselläni ne pelastivat ainakin yhden aamun, kun vein poikaa päivähoitoon ja en ehtinyt syömään aamupalaa. Kätevää, kun keksit ovat pienissä pakkauksissa, mutta eivät kuitenkaan ihan yksittäispakattuja.


Suurimmat odotukseni olivat ladattuna jogurttikekseihin. Maku olikin ihan hyvä, vaikkei ihan niin mainio kuin kuvittelin. Mutta pitää kyllä myöntää, että äkkiä ne hupenivat - ne olivat täyteläisempiä kuin kaksi muuta tuoteperheen keksiä. Tämän keksin valitsisin varmaan välipalaksi mieluiten. Nämä olivat pakattuna kahden keksin "yksittäispakettiin" ja olisikohan ollut 5 yksittäispakettia per pakkaus.


Yllättäen lemppariksi nousi hunaja-pähkinäkeksi, se oli siis aivan loistava! Ihan kuin siinä olisi maistunut suklaahippuset, vaikkei siinä niitä kyllä pitänyt olla. Ihmettelin suuresti että tämä maku oli paras, mutta yksimielisesti valitsimme sen kaikkein herkullisimmaksi.


Itse ravintoarvoihin; keksit sisälsivät vähemmän sokeria kuin niin sanotut tavalliset keksit, myös täysjyvävilja tekee niistä tervellisempiä. En kuitenkaan lähtisi ihan lapsen aamupalaa muuttamaan keksi-aamiaiseksi, tai edes osittain keksejä sisältäväksi. Mutta esimerkiksi välipalana voisin kuvitella tarjoavani hedelmää, välipalakeksin ja leivän, tai jotain vastaavanlaista komboa.


Itselle kyllä tällaiset aamupalakeksit ovat kiireaamun pelastus. Muun muassa  ravitsin itseni niillä pitkäksi venähtäneellä terveyskeskusreissulla. Yhtenä aamuna testasin kauanko keksit pitävät nälkää pois- 3h kahdella keksillä :)

Hinta tietysti hieman mietityttää, itselle tällaisista aamupalakekseistä olisi kohtuuhinta noin 2e paketti, mutta ihan sillä nämä eivät kaupasta irtoa. Suosittelen kuitenkin testaamaan, koska kaikki eivät ole niin pihejä kuin minä :D


Jos jäi mietityttämään jokin, vieraile sivustolla www.keksihylly.fi. Niin, ja jos kiinnostaa testata tuotteita ilmaiseksi, rekisteröidy tällä linkillä niin mäkin saan lisäpojoja; www.buzzador.com/fi?refstr=anish>http://www.buzzador.com/fi?refstr=anish, ja suosittelijaksi siis anish Kiitos kaunis!

No comments:

Post a Comment