Tuesday, January 29, 2013

Reissun päällä käsi paketissa!

Testataampas nyt sitten tätä mobiilibloggaamista, luonnistuuko tämä homma näin ollenkaan. Samsung galaxy S III siis tosipaikan edessä....


Eli siis mulla on uusi kiva kaveri seuraavat 4-5 viikkoa (toivottavasti ei pidempään!) Lyhyesti ja ytimekkäästi; villasukat ja laminaattilattia! Olin kaverin luona kylässä, mutta promilleja ei illan aikana nautituista miedoista juomista huolimatta siis ollut. Värttinäluun alaosan murtuma oli diagnoosi, ja maanantaina kuvataan uusiksi kotipaikkakunnalla että käpälä luutuu oikeaan asentoon. Mitään sillä ei voi tehdä kun koskee...edes automaatti-autoa en uskaltanut ajaa!

No, mutta se siitä. Nyt ollaan mun äidillä jokunen päivä, kunnes mennään kotiin. Mies on lomautuksella ens viikon keskiviikkoon asti, sit pitäis opetella vaihtamaan vaippa yhdellä kädellä.....yms...anoppi tulee 14.2 viikoksi tai pidemmäksi. Pitää vaan oikeesti varoo etten ny telo tätä hanskaa ettei se luudu väärin ja jouduta katkoo/leikkaa...

Tässä muutama kuva reissulta: 
kaverin tekemät loistavat katkarapuvoileivät siltä kohtalokkaalta lauantailta! Nam!

 American dinerissä moikkaamassa mun serkkuja puolisoineen 

 pojan uutta me&I:ta, toi haalari on vaan NIIN söpö :-D ja munhan ei koskaan pitäny haksahtaa noihin ihme elintasokuteisiin!!Ensi viikon tiistaina mennään pojan kanssa tutustumaan perhepäivähoitsulle. Poika aloittaa 1x viikossa hoidon...jännittävää!

3 comments:

 1. Sympatiat sulle, käsi paketissa eläminen on todella kurjaa ja varsinkin jos kyseessä on vielä se "kirjoittava" käsi. Elämän huonot hetket ja lattialaminaatit, siinä on sellainen yhdistelmä että alta pois. Eräs pahimpia on se, kun laminaatille kaatuu maitoa eikä sitä siivota kunnolla pois vaan tyydytään pyyhkimään pois. Se on sama asia kuin talvella piharapun jäädyttäminen koska kohdasta tulee vähän saatanan liukas. Kostea riepu on välttämättömyys, pelkkä kuivaksi pyyhkiminen ei riitä.

  Tosi hyvän näköisiä leipiä sillä pidän katkaravuista äärettömän paljon.

  Paranemista!

  ReplyDelete
 2. Sulle olisi tunnustus tuolla meikäläisen blogissa, käyhän nappaamassa se.

  ReplyDelete
 3. Hei iso kiitos tunnustuksesta! Juu onneksi tää murtunut ranne ei oo se kirjoittava käsi, viimeks mursin meinaan sen, ja oli kyl hankalaa...Mutta kyllä nytkin on aika vaikeeta, etenkin kun tää on saakelin kipeä. Viimeksi murtuma oli oikeestaan täysin kivuton, en meinannu edes lähtee näyttää sitä..no nyt on sormet edellee turvoksissa, kämmenessä mustelma, ja aikalailla kaikki liike sattuu. Noh, josko tää tästä!

  ReplyDelete