Wednesday, February 13, 2013

Kuivurin hurinat loppuu kohta! :)

Kuivatusta siis takana kohta 4 viikkoa, jo pitäisi riittää. Tässä muuten "ihanaa" kuva siitä mitä paljastui portaiden alta, kun mies ne irrotti...Siis portaat tehdään uusiksi, ne olivat jotakin tosi huonolaatuista lautaa/parrua yms, johon oli vaan päälle nikkaroitu niin sanotusti "kuori kauniiksi"...
Siis jotain vanhaa kenkää ja hanskaa, yök-yök...muovipussi ei kuulunut siis sinne :D

Jep, tässä siis aika mennyt lähinnä normaaliin olemiseen ja elämiseen, koska mulla menee vähintään nelinkertainen aika kaikkeen toimintaan, kun en voi käyttää tuota kättä. 05.03 asti on kipsi, sitten poistetaan se ja kuvataan, onko käsi oikeassa asennossa. Pitihän se kuvata jo eilen, mutta sitten kun sain raahauduttua terveyskeskukseen, sanoivatkin, että ei kuvata....Olin vähän että "what the ***", hieman outoa ellen sanoisi.

Huomena meille tuleepi anoppi, joka on noin viikon-puolitoista täällä apuna. Tosi hyvä kyllä että saa TERVEET KÄDET tänne :D Ja muuteskin. Pojalla oli eilen eka hoitopäivä, ja hienosti meni kokonaisuudessaan, reipas hölöttäjä kuulema, näin kärjistetysti... :D Maanantaina meneepi sitten taas hoitoon, helmikuun vika vko pidetäänkin sit kotona, kun pph (perhepäivähoitaja) on lomalla, enkä viitti viedä ryhmikseen varahoitoon yhdeks vaivaseks päiväksi.


 
Empäs muista olenko jo esitellyt tuunailuni, tai ei tässä nyt kauheemmin oo tuunattu...Noissa kehyksissä siis oli arabiankielinen ihme taulu, joka oli jätetty tänne. 

Tässä yksi ilta sitten poistin taulusta takapahvin ja sen tekstijutun, pesin siinä vaiheessa vielä pleksiksi luulemamme lasin....Taulut hankin Jotexilta tässä taannooin (19,9e 4kpl). Kun tarkka ripustusurakka oli ohi (saakeli sitä mittaamista!!!), en halunutkaan sitä "pleksiä" ollenkaan, vaan halusin pelkät kehykset. Vääntelin sitten pieniä nauloja kehyksen takaa ja koitin irrottaa pleksin....Kunnes se halkesi ja meille selvisi että se on jotain omituista lasia. No, sitä sitten hakattiin pieniksi muruiksi pahvilaatikossa vasaran ja pyyhkeen kanssa, haluttiin saada se jäteastiaan ja pois nurkista....No, mutta tällainen viritelmä on nyt olkkarissa! 

        
Pojan tapettitarra täydentyi hänen maalaamillaan sormiväritauluilla. Niissä ovat kuulema kala, kissa, lintu, isi ja äiti!
Tässä äiti :) Aika hellyttävää...


Lupasin joskus kuvaa niistä mun uusista verhoista, eli ei enään niin uusista. Tää kuva on nyt vähän kökkö, kun tässä on suljettu nuo sivuverhot, mutta tossa näkyy tuon laskosverhon kuviointi ihan kivasti. Sivuverhot ovat edellisten asukkaiden :) Lisäksi tilasin vielä pari erilaista laskosverhoa, mutta odotan niiden kanssa keväisempiä kelejä...ja yhden käpälän parantumista...

Niin, ne mun viimekertaiset shoppailut keskittyivät lähinnä pieneen somistamiseen, kaikenlaisia koreja ja muita tuli hankittua. Yksi kiva oli olohuoneeseen matalahkon hyllyn päälle, se oli rasittavaa kun siihen kokoajan kertyi kaikkea sälää...sytkäreitä, kirjoja, näppis, hiiri, koruja, pojalta jäähyllä olevia leluja...no, nyt ne ovat nätisti piilossa; 
Joskus vaan pienistä asioista on iso apu, tai silmälle ilo. What ever. Hinta siis oli huimat 5e :) 
Mun pitäisi tehdä se Belvita-bloggauskin, mutta onneksi on maaliskuun alkuun asti aikaa. Ei olla edes vielä syöty kaikkia aamupalakeksejä, mutta ei kyllä paljoa ole jäljelläkään...Olisko 1,5 pakettia ehkä. Mutta palaan asiaan jahka kerkiän, Belvitan merkeissä...Ja varmaan vähän muunkin. Kauhee kirppisshoppailu-into olis, jos anoppi vaikka kuskais :)
No comments:

Post a Comment