Monday, January 7, 2013

Muutamia uusia juttuja

 Piti sitten vähän "tarroittaa" sekä portaikkoa, Ronin huonetta että olohuonetta. Olohuoneen kuva uupuu, mutta tässä portaikosta. Siinä on vanhan ikkunan(???) tilalle isketty tuollainen jonkinlainen levy, siihen olisi kivasti käynyt taulukin. Mutta jotenkin tämä tarra löysi siitä paikkansa.


 Pojan huoneesta :) On muuten innoissaan tästä, seinällä menee "piipaa". Lisäksi lisäsin vielä tähän "lähistölle" kolme taulua, jotka poika maalasi itse sormiväreillä (kiitokset kummeille lahjasta!). Niistä en ole vielä ehtinyt ottaa kuvaa, mutta valotetaan nyt että kuvissa on pojan mukaan kala, isi, lintu, kissa ja äiti!


Olkkariin laitoin muutaman perhos-siluetti, jotka tavallaan näyttävät lentävän sohvan takana sijaitsevasta kaiuttimesta. Pitäisi napata niistäkin kuva joskus...

Tässä muutamia muita kuvia joita tuli napattua joulun alla tästä kodistamme, lähinnä pojan huoneesta...

 Ikean pöllöverhojen taakse kätkeytyvät vieraspatjat...Näitä pakon sanelemia ratkaisuja :D
Pojan huoneen kisutaulut, joskus huuto.netistä hankittu ehkä 4-5e:n yhteishintaan.

 
 Pojan kamuja katonrajassa; oma vanha nukke, "Molla-Maija", jonka tätini on tehnyt. Vanha nukke, joka jostain on mulle kulkeutunut, pojalle jo odotusaikana ostamani "Sessan"-kissa ja talosta löytynyt apina...Nyt talosta löytyy 3 apinaa enemmän, ehhehe....Portaikon ikkuna ja kiva hylly, joka on koko portaikon levyinen. Toistaiseksi olen kerännyt tuohon kissoja, ja yksi vanha peltipurkki sekä öljylamppu löysi myös tiensä tuohon. Saa nähdä mitä siihen lopullisesti keksii, vai jäävätkö kissat siihen...Ehkä Heljä-Liukko Sundströmin keramiikkaa voisin ostaa siihen, mulla on melkein kaikki Heljän pupumukit, paitsi kalleimmista ja harvinaisemmista puuttuu muistaakseni 3, plus "Koulussa"-muki Heljän alkuajoilta :) Nyt mukit ovat olkkarissa vitriinissä.

Vitsi, kun mulla olisi niin iso uutinen tähän taloon liittyen...mutta kerron sen vasta, kun aika on niin sanoakseni kypsä, ja kun se on järkevää.....

2 comments:

  1. Saamari sentään mutta teillä on nätti ja viihtyisän tuntuinen koti!

    ReplyDelete
  2. Kiitokset, parasta tässä yritetetään:D

    ReplyDelete