Sunday, April 27, 2014

Vileda-buzzausta!

Kevät - ehdottomasti parhain aika testata puhdistustuotteita, kuten Viledan Active scrub-hankaussientä, keraamisen lieden puhdistussientä ja power inoxia! Muutoinkin keväisin on sellainen olo, että tekee mieli siivota jokainen pimeä nurkka, jonne on syksyllä ja talvella säilönyt kaikenlaista pölyä keräämään....tekee mieli ottaa kirppispöytä, pestä verhot ja peitot ja tyynyt....

No, minä aloitin kuitenkin ensimmäisenä testaukseni Viledan keraamisen lieden puhdistussienestä/hankaussienestä. Aika tavalliselta se näytti, pakkaus kyllä näytti juuri sellaiselta tehokkaan puhdistustuotteen pakkaukselta. Tämä soveltuu keraamisen lieden lisäksi myöskin induktioliesille.
Tällainen palanut kohta oli kärventnyt jo aika hyvän aikaa keraamisella liedellämme...sitä, mitä tuo mahtaa olla, ei ole harmainta hajuakaan! Tässä vielä Vileda Active scrub-pakkauksesta kuva palaneen ruoan kera :D Tätä siis voi käyttää ilman mitään pesuaineita, en kyllä uskonut että se tehoaa...mutta, tässä tulos:Muutama tehokas hankaus vedessä kostutetulla sienellä, ja tulos oli tämä...ei hullummin mielestäni. Annan tälle tuotteelle kyllä hyvän arvosanan, olin positiivisesti yllättynyt.

 
 Tässä sitten kuvat hankaussienistä, eli tuo vihreä soveltuu teflonille, ja tuo hankaussieni esimerkiksi grilleille ja metallipinnoille, jotka ovat kestäviä ja tarvitsevat kunnon kuurausta! Tässä on teflon-testini, eli lihapullilla/kermalla/perunalla poltettu teflonpannumme....


 Tuo napattiin käyttöön ja....


                           Tässä tulos, täysin ilman pesuaineita tämäkin. Ja kun pintaa pyyhkäisi, ei    jäänyt edes sormeen rasvaa. Tästä lähin meillä ei taida mennä paistinpannut enään tiskikoneeseen, kun pesu käy näin vaivattomasti.


  Sitten olisi mun kamala häpeäpilkku, hyvä että julkisesti kehtaan edes näyttää meidän UUNINLUUKKUA! No, ainakin tää siis kertoo että meillä kokataan ahkerasti....

Siis, edelliset asukkaat olivat jo saaneet uunin aivan karmivaan kuntoon, ja se oli puolihajallakin...Jos joku ehka muistaa mun maininneen, että heti muutettuamme kättelyssä tipahti uuninluukusta lasi!

No, en siis ole ihan hirveää vaivaa nähnyt tämän lasin pesun eteen, koska olen ajatellut, että uuni vetelee ihan viimeisiään kun kiertoilmakaan ei toimi....Joten lasi on siis tosi kaamea.
 Tuossa sitten hankaussieni, ja alempana lopputulos...JA HUOM; ilman mitään pesuaineita, tulos on noin hyvä! 

Nämä kuvat puhukoon puolestaan Viledan laadusta. Itselleni tämä oli tosi mielenkiintoinen kokeilu, ja pitkästä aikaa olin todella yllättynyt buzzaamani tuotteen laadusta. Odotukset olivat...noh, sillä tasolla, että nämä hankaussienet ovat varmaan ihan ok...Mutta kyllä yllätyin positiivisesti.

Kiitos Buzzador, ja kiitos Vileda! 
#buzzvileda #buzzador

Ps, jos haluat liittyä buzzadoriksi ja testata täysin ilmaiseksi tuotteita, liity tästä linkistä!  Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on anish).

No comments:

Post a Comment