Saturday, April 5, 2014

Krookukset= kevät!

31.03.2014!

Jihuu, se on siis kevät! Aika aikaisessa verrattuna viime vuoteen - muistaakseni laitoin tänne blogiin vanhoista Herra Karhun istuttamista krookuksista kuvan joskus huhtikuun puolen välin jälkeen?

Täällä elämä on soljunut rauhallisesti eteenpäin. Olen ollut kohta kuukauden henkilökohtaisena avustajana, ja viihtynyt tosi hyvin töissä. Poika on tottunut siihen, että on pääsääntöisesti aamupäivät hoidossa, ja haen hänet sitten lounaan jälkeen, ennen päiväunia kotiin :)

Olemme vaan ehtineet tietysti kerhoilla aika vähän, sen melkeinpä laski meille harrastukseksi ennen. Nyt meillä on enään muskari keskiviikkoisin, ja olemme aloittaneet uuden kerhon, MLL:n puuhakerhon, ja on tiistai-iltaisin. Ja on sitä yritetty tavata kavereita puistossa, nyt on ollut niin ihanat ilmat kyllä, ettei sisällä viitsi ollakaan.

Edelliset asukkaat lähettivät meille viime viikolla oman asiantuntijansa katsomaan paikkoja ja ottamaan kuvia. Noin kaksi päivää tästä he vastasivat meille, etteivät mielestään ole velvollisia korvaamaan mitään. Asia siis etenee nyt sillä mallilla, että he eivät mielestään ole tehneet mitään väärää.

Tunnelma on kuitenkin ihan hyvä. Olen toki väsynyt edelleen tähän remontin keskellä elämiseen, mutta sentään tuntuu että jotakin toivoa on olemassa, että jonain päivänä tämä asia ratkeaa ja saamme oikeutta. Ja että pääsemme rakentamaan yläkertaa ja vuotavaa eteistä uusiksi. 

No comments:

Post a Comment