Sunday, March 16, 2014

Seuraava vaihe home-casen suhteen

Olemme päässeet nyt siihen vaiheeseen, että edellisille asukkaille on lähtenyt yksilöitynä vaateemme. Se sisältää siis myös summan, jota heiltä odotamme. En nyt vielä tässä paljasta summaa, mutta se ei ole suurimmasta päästä, muttei myös ihan pikkurahakaan. Jännityksellä odotamme  vastausta. Myös vastuuvakuutuksemme Pohjolalla on nyt astunut voimaan, eli asianajajan palkkio tästä eteenpäin menee vakuutuksestamme....Onneksi...Alkaa olemaan jo huolestuttava summa koossa.

Paha sanoa, että kuinka tässä käy. Yleisesti ottaenhan jos oikeuteen mennään, ei sieltä yleensä saada läheskään sitä, mitä on haettu. Toivon itse, että saisimme edes puolet summasta. Mielestäni hakemamme korvaus ei ole suurensuuri siihen haittaan ja vaivaan nähden, mikä tästä on seurannut. Hei haloo, olemme eläneet nyt kohta 8kk vain 1/2 pinta-alasta taloamme, koko hemmetin yläkerta on pois pelistä! :(

Pahinta kaikessa oli kyllä alun epätietoisuus, ja pelko omasta terveydestä...ja vielä enemmän pelkäsin poikani puolesta. Oli mukava kuulla, että meillä on hermostomyrkyksi luokiteltua hometta, joka saattaa aiheuttaa syöpää. Tunne oli musertava.

Mutta, nyt kohti kevättä toiveikkaana. Meikäläinenkin aloitti osa-aikatyöt, ja olen viihtynyt paikassa todella loistavasti! Lisätuntejakin ehkä on vielä luvassa (ja toivon mukaan on luvassa!). Valitettavasti nyt minulla on juuri 3h alle sen viikkotuntimäärän, joka kerryttäisi niin sanottuja liiton viikkoja. Mutta eiköhän tässä jotakin keksi.

Hyvää kevättä kaikille! :)  ...huolimatta tästä pikku takatalvesta, pian se keli taas lämpenee :)

 

No comments:

Post a Comment