Tuesday, April 23, 2013

Kiisselikutsut

Mitäkö meillä on leikitty viimeiset 3 päivää? No kiisselikutsuja...


Kaikki alkoi siitä, kun saimme kutsun Buzzadorin Muksu Marjakiisselit- kamppikseen. Tuotenäytteitä jaoimme kavereille ja heidän pikkuisilleen, ja myös itse koitettiin...Kuten kuvasta näkyy...Makuina mustikka sekä vadelmakiisseli.

                                                        ooo...this is number one! :D

Muksu Marjakiisselit ovat siis Nutricia baby oy:n tuotteita, jolla on varsin pitkät perinteet jo vuodesta 1901. Tuttuja brändejä ovat myös Tutteli ja Nutrilon. 

Normaalisti en ole erityisen innokas valmiskiisseleiden käyttäjä, koska meillä on marjoja omasta takaa pakkasessa. Välillä olen saattanut ostaa Lidlistä valmiskeittoa pojan aamu - ja iltapuuron joukkoon, mutta ne ovat olleet sokerisia. Toinen vaihtoehto ovat ollut aspartaamilla makeutetut keitot, mutta itse saatuani oireita liiallisesta aspartaamin käytöstä, olen alkanut suhtautua siihen hyvin kriittisesti.

Siksi olikin positiivinen yllätys, että Muksun Marjakiisselit eivät olleet makeutettu sokerilla eikä aspartaamilla, vaan tuote on sokeriton. Makeutus on hoidettu hedelmämehuilla, muuten Muksu sisältää aitoja marjoja.

Pelkäsin maun olevan hapan, kuten omien sokerittomien soppaviritysteni, mutta maku oli miellyttävä. Ei yhtä imelä kuin sokerillisten tai aspartaamillisten keittojen maku, vaan luonnonmukainen.

Meidän piti pitää Ronin ystäville oikein kiisselimaistajaisia kotona, mutta inha oksennustauti pilasi kaiken. Olisin halunut osallistua kesti-kuvalla Buzzadorin valokuvauskilpaan, ja tietysti muutenkin sellainen pieni "joukko-miitti" olisi ollut hauska. Mutta harmaiden aivosolujen raksutettua hetken, keksin että onhan meillä ystäviä, jotka eivät voi saada tartuntaa. Ja lisäksi ovat tosi kilttejä.

Joten, pojan kanssa järkkäsimme kutsut Herra Apinalle, Nukelle, Hauvalle ja Angry Birdsille!


Vitsi että oli kyllä hauskaa:D Poika oli ihan onnessaan tästä leikistä, ja tarjoili polleana soppaa kavereille. Ja syötti myös :D Sitten juotiin vielä leikkimehua ja tutkailtiin Buzzadorin Muksu-esitettä :)


 Liikuttava kyllä tuo poika! Ja vieraat olivat hiljaisia ja kilttejä ja lähtivät oikeaan aikaan nukkumaan....Tosin, nyt ne ilmestyvät sohvalle joka päivä ja poika vaatii niille kiisseliä ja "pizsssaa! maitoo!! lihaa!!" :)

Niin, Muksulla on lisäksi Muksu-klubi osoitteessa www.muksuklubi.fi . Itselle tuo olikin jo tuttu, mutten ollut sinne vielä rekisteröitynyt ennen tätä kampanjaa. Idea on siis sama kun esimerkiksi liberokerhossa, eli ostat tuotteita= saat koodeja. 

Muksussa kyllä näyttäisi olevan noin äkkiseltään katsottuna paremmat palkinnot pisteillä, OBH:n veitsenteroitinta, pellavahousuja lapselle, ruokatermosta... Tuotteita, joista pisteitä saa on aika paljon, siis soseita, ruokia, jogurttivalmisteita, maitojuomia, puuroja...Eli jos keskittää ostoksensa, niin pisteitä tulee ihan hyvin. Ja jos muutenkin käyttää valmisruokia, niin onhan se ihan kiva bonus että saa "kaupan päälle" jotakin, jos joka tapauksessa täytyy ostaa lapselle ruokia ja muita vastaavia.

Jes, mutta meidän kokemus kiisseleistä oli positiivinen. Helppo ottaa matkaan, ja sopii mielestäni lasten lisäksi MYÖS aikuisille, jotka haluavat vaikka puuron sekaan hyvää kiisseliä jossa ei kuitenkaan ole sokrua tai makeutusaineita. Eli juurikin nyt minä, kun taas olen aloittanut laihiksen... :D 

Mutta se siitä tällä erää, katsokaas miltä krookukset näyttävät NYT;

Kasvu on vauhdikasta, tosiaankin.  Ensi postauksessa muutes paljastan sen hämäräperäisen madon henkilöllisyyden, jota kyselin tuossa taannoin...mielenkiintoisesti tuo tunnistus tapahtui...ei sentään rivissä seisseet madot muttamutta...:D


Ps, jos haluat kokeilla ilmaiseksi tuotteita, liity Buzzadoriksi tämän
linkin kautta :) Tai sitten voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland anish  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador anish  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Anish on siis tuo minun nimimerkkini siellä, ja mahdollisuuteni päästä kamppiksiin paranevat kun mainitset keltä kuulit buzzaamisesta :)

 Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:http://www.buzzador.com/fi?refstr=anish>http://www.buzzador.com/fi?refstr=anish

No comments:

Post a Comment