Friday, March 29, 2013

Löytöjä "talon sisälmyksistä"

Mehän löysimme jo aiemmin pienen "huoneen" yläkerrasta kun siirsimme vaatekaapin. Sen takaa paljastui ovi, joka johti pieneen huoneeseen josta emme tienneet mitään. Tämän siis olisi tarkoitus jalostua joskus vaatehuoneeksi, nim.merk. "Noin 5 laatikkoa purkamatta vaatteita". 

Meillähän siis on kellariin käynti uuden puolen kautta, nk. pukuhuoneesta. Siellä on ovi, jonka takana ovat rappuset jotka johtavat kellariin. Rappusissa on ikkuna, josta mies sitten päätti kiivetä - huomatakseen päätyneensä yläkerran portaiden alla olevaan tilaan. Tässä muutama kuva, mitä sieltä löytyi!

                           Tuo "musta aukko" on ikkuna josta mies meni sisään tuonne tilaan...
                           löytääkseen iskemättömät poppivehkeet :D

 
                                ...ja peilin. Se on varmaan aikoinaan laitettu eteisen kautta sisään, koska 
                               siitä pienestä luukusta mistä mies meni, se ei ainakaan mahdu.
                                               Ne vielä toimivatkin, testattiin!

                                   Kuva rappusten alta. Lisäksi tuolta löytyi mm.tyhjä muoviroskis 
                                  ja kaikkea muuta sälää.

No, ihan hauska tuo kyllä oli, kun ei sentään ruumiita löytynyt, eikä hometta. Siinä kaksi pelkoa vanhan talon kanssa - no okei, tuo ruumis ehkä voi olla hieman liioittelua. Mutta kun muutimme, näin hassua unta, että löysimme täältä vaan kokoajan lisää huoneita. Yhdessä oli jopa täydellinen keittiö, ja lasten kerrossänky, ja tietokone joka oli päällä :D No, ainakin jotain olemme oikeasti löytäneet, olikohan se ennusuni???

Sarjassamme "tunnista hyönteinen" mulla olisi mielenkiintoinen pieni toukka. Katsokaas, olen tässä myrkyttänyt muurahaisia jo pari kertaa, ja viimeksi ne löysivät tiensä vessan listaan kulkemaan. Suihkaisin sinne maanantai-iltana myrkkyä, ja nyt KAKSI tällaista on raahautunut viime voimillaan ilmeisesti listan alta jostain pois...

Olisi ihan kiva tietää, että tuhosinko nyt puutalon tarpeellista ekosysteemiä, vai onko meillä joku karsea toukka-armeija muhimassa listojen alla. Ei vais, vitsi tämäkin, mutta siis ihan kiinnostava olisi tietää kuka on tämä "tuntematon sotilas".

No, tähän perään ei tarvinne laittaa pääsiäisherkuista kuvia, etenkään kun niitä ei vielä ole. Kalkkunaa, pottua, currykastiketta, pääsiäiskakku ja persikkarahkaa olisi huomena listalla :) Suklaata on syöty, ja kukko on muninut pojalle ahkeraan. Tässä eilisen muikeita lakutunnelmia yhden kuvan verran :D
                                      MAUKASTA PÄÄSIÄISTÄ!

 

1 comment:

  1. No hittoalinen! Talo alkaa palkitsemaan teitä sen hyväksi tekemästänne työstä! Ties mitä löytyy, kenties arvokasta antiikkia?

    En tiedä mikä mutta ei tuo mato ainakaan tuholaiselta näytä.

    Hyvää pääsiäistä teillekin!

    ReplyDelete