Friday, May 29, 2015

Buzzausta - Dan sukkerilla onnistut!

Pääsin ilokseni testaamaan Buzzadorin kautta Dan sukkerin mainiota hyytelösokeria, ja hyytelösokeri Multia.
Tämä kampanja oli minulle hyvä, koska harvemmin tulee tehtyä kiille-leivonnaisia tai kakkuja, sitä vaan tuntee niin vaikeaksi sen käytön. Nyt vaan ihmettelen miksi :)

En muutenkaan ole tullut ajatelleeksi, kuinka monikäyttöisiä nämä tuotteet ovat. Etenkin "Multi" oli minulle vielä vieras tuote.

Hyytelösokeri Multin hyytelöimisaineet ovat karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe,
joiden ansiosta tuotetta voi käyttää myös maitotaloustuotteiden, kuten kerman kanssa. Perinteisen Hyytelösokerin hyytelöimisaineena on pektiini, joka on tehokas hyytelöittäjä, mutta vaatii toimiakseen suhteellisen happaman ympäristön, minkä johdosta tuote ei sovi käytettäväksi maitopohjaisten tuotteiden kanssa.

Ehkä siksi hyytelöleivonnaiset ovat jääneet niin vieraiksi, että olen aina ajatellut että niissä on pakko olla liivatetta. En vaan osaa käyttää sitä, ja lisäksi ajatus vasikanaivoista ei varsinaisesti tuo vettä kielen päälle....Nyt oli kiva huomata reseptejä tutkaillessa, että eihän niihin aina tulekaan liivatelehteä!

Dan sukkerin sivuilta(kin) löytyy kivasti reseptejä, muutamia olen kokeillut nyt, ja aion vielä kokeilla lisää :) Tällä osallistuin kuvakilpailuun; 
 

Mun kuvaustaidot ei vaan valitettavasti ole kyllä mitkään ässät, mutta tulipa laitettua :) Resepti on tässä
Se on juurikin Dan sukkerin sivuilta. Reseptissä minua houkutti raikkaus, ja HELPPOUS. Voin kertoa tässä ihan pienen salaisuuden, että kokatessa minulla tuhisi pieni 5 päivän ikäinen prinsessa vieressä.... :) Mutta siitä lisää myöhemmin teille, keskitytään nyt buzzaamaan!

Tähän tuli siis Dan sukker hyytelösokeri multia, ja käyttö oli tosi helppoa.
Ja tulipa myös käytettyä vapusta jääneet sitruunat, heh. Harvemmin sitä tulee raastettua kuorta tai puristettua sitruunaa mihinkään, etenkään näin raparperikautena.

Maku oli todella herkullinen, ja yön yli levättyään jääkaapissa vielä parempi. Varmasti jatkojalostan tätä reseptiä lisää, ja koitan kerman sijaan maitoa. Ehkä joku makuaromikin voisi tässä toimia? Tai mikä vain mehu.

Tässä myös sitruunankeltaisessa tarjoilukipossa ;)
No, mutta kerron vielä tulevaisuudessa lisää kokeiluistani hyytelösokereilla. Nyt minulla oli hieman haasteellinen aika testaamiseen, koska tosiaan synnytin vajaa viikko sitten :D Tosin nyt meillä käy tietysti ihmisiä katsomassa vauvaa, ja heille mielelläni leivon jotain kunhan vaan on aikaa. Onneksi näillä tuotteilla saa nopeasti hyvää aikaiseksi! Esimerkiksi olen ajatellut valmis-torttupohjia, niihin kostutus, ehkä joku rahka, ja päälle hedelmiä ja kiille!Niin, vielä haluan kertoa mikä on buzzador. Eli testaan ilmaiseksi tuotteita, tastautan niitä kavereillani ja tutuillani, ja kerron niistä eteenpäin. Jos haluat liittyä buzzadoriksi, tee se tämän linkin kautta, niin hyödymme molemmat! Testaaminen on siis täysin ilmaista, ainoastaan vaiva hakea paketti postista :) Käyttäjänimeni on anish :)

2 comments:

 1. Only perseverance will make us successful, and that the source of perseverance and unwavering, resolute take measures needed to achieve success

  _________________________
  I find a funny game,let'go!
  But I even have this higher, you'll take a look: Cheap RS Gold and http://www.rsgoldfast.com/

  ReplyDelete
 2. Mitä kuuluu, onko remontti edennyt?

  ReplyDelete